Rolluik Bandbediening

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk hier ons aanbod aan bandopwinders

 

Bandopwinder rolluik kopen?

Veel rolluiken worden handmatig bediend met een band en bandopwinder. In onze webshop vind je bandopwinders en banden in verschillende kleuren en maten. Onze Selve-bandopwinders zijn verkrijgbaar in wit en bruin, deze zijn geschikt voor rolluiken van 2,3 en 4 m hoog. Al onze bandopwinders zijn voorzien van een voorgespannen veer waardoor vervanging zeer eenvoudig is.

In ons assortiment voeren wij bandopwinders al vanaf € 7,49. Ook de bijbehorende optrekbanden bestelt u bij Rolluikonderdeel.nl al vanaf € 1 per meter band. Wilt u gelijk heel de bandopwinder set vervangen met band? Deze verkopen wij ook in sets vanaf € 9,99. Door de jaren heen kan het gebeuren dat uw rolluikband verslijt. U hoeft dan niet de gehele rolluik te vervangen, alleen de rolluikband of bandopwinder vervangen is dan voldoende.

Rolluik band

Standaard worden de bandopwinders niet met rolluik band verkocht. Deze dien je of in set te kopen of je dient de rolluikband los erbij te kopen. De optrekband is leverbaar in diverse lengtes en kleuren. De lengte voor het benodigd rolluik band is ongeveer rolluikhoogte x 2 + 1m. Bij een rolluik met bandvertrager is het benodigde bandlengte ongeveer 4x hoogte van het rolluik.

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com