Rolluik Koordbediening

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koordbediening voor rolluik

In bovenstaand overzicht vindt u allerlei benodigdheden voor wanneer u uw rolluik handmatig wil bedienen, door middel van koordbediening. U vindt hier onder andere rolluik koord, koordopwinders en zwengels, van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen.

Rolluik koord kopen?

Bij handbediende rolluiken kan gebruik worden gemaakt van rolluik bandbediening of rolluik koordbediening. Het rolluik koord dat u nodig heeft voor de koordbediening van uw rolluik, bestelt u bij Rolluikonderdeel.nl al vanaf € 1 per meter koord. Om de benodigde lengte van het rolluik koord te bepalen, kunt u drie keer de hoogte van uw rolluik nemen. Als u met een vertrager of koorddraaier werkt, kunt u vier keer de hoogte van uw rolluik nemen.

Koordopwinder rolluik kopen?

Bent u op zoek naar een koordopwinder voor uw rolluik? In ons assortiment vindt u verschillende soorten koordopwinders voor rolluik koord, van verschillende merken en zowel in varianten met als zonder vertraging. Vertraging houdt in dat u met minder kracht uw rolluik kunt bedienen. Bij de koordopwinders in ons assortiment staat aangegeven voor welk dikte koord en lengte rolluik ze geschikt zijn. Ook staan hier overige specificaties vermeld, zoals de afmetingen van de specifieke koordopwinder rolluik, en of deze met of zonder zwengel geleverd wordt. Zwengels voor rolluik koordopwinders met vertraging zijn bij ons overigens ook los te bestellen.

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com