Tegenplaat

Vanaf € 3,85
Op voorraad
SKU
7200

Plaat om in zijkap te plaatsen

Indien u niet arretteert (lamellen om-en-om met elkaar verbinden) bij een elektrisch bediend rolluik zouden in theorie de lamellen, bij onderling verschuiven, in de zijkap / kapsteun kunnen komen. Daarbij kunnen beschadigingen ontstaan. Om dit te voorkomen kunt u deze zogenaamde "tegenplaten" in de zijkap / kapsteun plaatsen. Hierdoor is arretteren niet meer nodig en kunt u zelf uw pantser vervangen. Heeft u een handbediend rolluik dat niet is gearretteerd en u wenst dit om te bouwen naar elektrische bediening, dan heeft u deze platen nodig.

  • Gehard plaatstaal
  • Past in standaard zijkap / kapsteun
  • Bevestigen met popnagels

Voor een rolluik heeft u 2 platen nodig

Selecteer eerst de maat van de kap indien u wenst te bestellen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tegenplaat
Uw waardering

rolluikonderdeel.nl

Voor al uw rolluikonderdelen online.

Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel.

Somfy afstandsbediening
Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel, Control system en Somfy.

Rolluikonderdelen
Schakelaars voor rolluiken, tijdschakelaars en rolluik afstandsbedieningen zijn uit voorraad leverbaar. Evenals optrekband, zijkappen, inlooptrechters, etcetera..

Alles voor uw hand bediende rolluik of elektrisch bediend rolluik,
Van rolluikmotoren tot bandopwinders, Van geleiders tot rolluikband, u vindt het op rolluikonderdeel.nl, uw betrouwbare rolluikonderdelen winkel met meer dan 2500 positieve klantrecensies.

Copyright © 2018 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com