Easywave weekklok

€ 139,00
Op voorraad
SKU
987

Draadloze weekklok programmeerbaar

DRAADLOZE WEEKKLOK, PROGRAMMEERBAAR

Wandzender die tot 4 rolluiken kan aansturen
Dagen en tijden volledig programmeerbaar
Tevens te gebruiken om handmatig 1 of alle rolluiken te bedienen

Uw afwezigheid zal niemand opvallen!

Voor alle functies, zie de handleiding >>>

Kleur: wit

Easywave RF technologie

Het Easywave systeem is gebaseerd op de nieuwste RF-technologie, die werkt op de frequentie 868 MHz. Deze frequentie waarborgt een storingsvrij gebruik en zorgt ervoor dat de radiogolven steeds hun doel bereiken. De storingsvrije frequentie 868-MHz staat borg voor betrouwbaarheid en comfort, zelfs door wanden.
De flexibiliteit van dit systeem biedt u tevens meer vrijheid bij het plaatsen van de wandzenders: u hoeft geen extra kabels meer te leggen. Door gebruik te maken van het Easywave-RF systeem heeft U geen bekabeling nodig tussen de zenders en de ontvangers. Hierdoor is het uitermate geschikt voor renovaties, uitbreiding van bestaande
installaties of plaatsing in installaties waarbij bekabeling overbodig of zelfs onmogelijk is.

De overdracht gebeurt door radiogolven op de frequentie 868.3 MHz. Deze frequentie valt in de frequentieband 868.0 tot 868.6 MHz die voorbehouden is voor niet –specifieke toepassingen op korte afstand ( non-specific short range devices).

Door gebruik te maken van de frequentieband 868.0 MHz tot 868.6 MHz is de zendtijd begrensd. Op deze frequentie zijn enkel producten toegelaten die niet continu uitzenden (1% per uur= 36 sec.) waardoor de kans op storing minimaal is.

De Easywave zender wordt gevoed door een batterij. De levensduur van deze batterij bedraagt ongeveer 3 jaar bij 5 bedieningen per dag.

Toestellen met afstandsbediening zoals TV, Video en audio worden niet gestoord door Easywave zenders. De Easywave zenders hoeven niet gericht te worden naar de ontvangers. De reikwijdte binnenshuis bedraagt ca. 30 m. In open ruimte worden reikwijdtes van 100 m
bereikt. Het zendbereik is sterk afhankelijk van de in de woning gebruikte materialen.

Meer informatie
Merk Altron
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Easywave weekklok
Uw waardering

rolluikonderdeel.nl

Voor al uw rolluikonderdelen online.

Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel.

Somfy afstandsbediening
Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel, Control system en Somfy.

Rolluikonderdelen
Schakelaars voor rolluiken, tijdschakelaars en rolluik afstandsbedieningen zijn uit voorraad leverbaar. Evenals optrekband, zijkappen, inlooptrechters, etcetera..

Alles voor uw hand bediende rolluik of elektrisch bediend rolluik,
Van rolluikmotoren tot bandopwinders, Van geleiders tot rolluikband, u vindt het op rolluikonderdeel.nl, uw betrouwbare rolluikonderdelen winkel met meer dan 2500 positieve klantrecensies.

Copyright © 2018 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com