Somfy Tahoma Switch

| 4.5 van de 5 Sterren - 40 reviews
€ 173,95
Op voorraad
SKU
Switch

Daarom Rolluikonderdeel.nl

  • Uitgebreid assortiment kwaliteits onderdelen
  • De laagste prijzen
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • Klanten beoordelen ons met een 9.4
  • Levering in België en Nederland
  • Snelle levering 
Somfy TaHoma Switch

Somfy TaHoma Switch

Dit is de derde versie van de Somfy domotica oplossing. Compatible met:  RTS, io-homecontrol en Zigbee 3.0

Met een druk op de knop, bediening via de app of met spraakbediening: de TaHoma Switch biedt een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes.

TaHoma Switch bedient de apparatuur van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en dergelijke) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort - elke dag weer.

Met meer dan 280 apparatuurseries en 21 grote merken voor apparatuur in huis biedt RolluikOnderdeel één van de meest complete Smart Home-ervaringen.

Dankzij de automatische integratie van de io-homecontrol-, RTS- en Zigbee 3.0-protocollen en de compatibiliteit met de cloud is TaHoma Switch een oplossing, waarmee u eenvoudig apparatuur naar wens kunnen toevoegen.

Eenvoudig te installeren: de TaHoma Switch maakt verbinding met uw wifi-netwerk, wat betekent dat u hem overal in huis kunt plaatsen.

TaHoma Switch is compatibel met Google Assistent, Amazon Alexa en Apple Homekit, waarmee de gebruikerservaring wordt uitgebreid naar stembediening.

Bedien je slimme huis comfortabel met de nieuwe intuïtieve app op je smartphone of op je tablet. Of programmeer je twee favoriete scènes op de twee knoppen aan de bovenkant voor eenvoudige bediening - één druk op de knop en laat de magie beginnen.

Compleet met eenvoudig te installeren draadloze wandcontactdozen in huis voor gemakkelijke bediening wanneer je je mobiele telefoon niet bij de hand hebt.

Belangrijkste verschillen met de V2 Tahoma box:

- geen UTP netwerk aansluiting (wel op V2), maar via WiFi (switch)
- geen Z-wave mogelijkheid (wel op V2)
- Zigbee compatible (niet op de V2)
- ander design
- andere app
- meer scenario's mogelijk

Hoe werkt het allemaal

zie de video's op ons youtube kanaal>>

Evolutieve Smart Home-oplossing

TaHoma switch is momenteel compatibel met meer dan 280 apparatenseries van alle Somfy-producten en grote huismerken en met stemassistenten zoals Apple Homekit, Google Assistent en Amazon Alexa; het is daarmee de meest complete Smart Home-oplossing op de markt.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker die in een huis of appartement woont: hoe groot je installatie ook is en hoeveel apparaten je ook hebt, het gebruik van de TaHoma switch is heel gemakkelijk.

De TaHoma Switch is ontworpen door de Franse ontwerpstudio Elium; het past met zijn stijlvolle en mooie uitstraling in elk huis.

Voordelen van een slimme woning

Het idee van een smart home is om je het leven gemakkelijker te maken. Je houdt tijd over in het dagelijks leven dankzij eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies die zijn aangepast aan jouw leven.

Regel jouw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma Switch die de zonwering automatisch aanstuurt op basis van de intensiteit van het zonlicht.

Voeg camera's en sensoren toe aan je TaHoma Switch zodat je een melding krijgt als er iets gebeurt. Neem de controle over je huis voor meer veiligheid en beveiliging voor het gezin!

Gebruik je smartphone (iOS en Android) of tablet om producten toe te voegen en je smart home te bedienen en te beheren.

Installeer eenvoudig nieuwe producten via de app en creëer scenario’s die het dagelijks leven voor jou en jouw gezin vereenvoudigen.

TaHoma Switch met nieuwe intuïtieve app

De nieuwe TaHoma Switch heeft een volledig nieuwe app die de bediening en bewaking van je slimme huis vereenvoudigt. Snel overzicht van jouw favorieten, eenvoudig beheer van geïnstalleerde apparaten, duidelijkere interfaces en nieuwe producten worden eenvoudig en rechtstreeks aan de app toegevoegd.

Creëer scenario’s die bij jou en jouw dagelijks leven passen. Kies tussen handmatige scenario’s, gepland of geavanceerd en laat je huis voor zichzelf zorgen.

Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt en koppel je account aan externe diensten en ervaar de voordelen van spraakbesturing.

Een slim huis begint bij Somfy!

Vraag het onze klanten!
Onze klanten gaven dit product via Ekomi gemiddeld een 4.5 van de 5 Sterren - 40 reviews
Nadat het ingesteld was werkt het goed alleen instellen moest je via internet kijken hoe je het moest doen Brigitta Schut 13-9-2023
Snelle installatie Bart van der Ham 26-8-2023
Makkelijk te installeren Martin De Keijzer 16-7-2023
De Somfy Yahoma Switch is eenvoudig aan te sluiten. Alleen op de site van Somfy geeft men na scan van de QR code niet de juiste afstandsbediening weer. Maar gewoon op het knopje achterop de afstandsbediening gedrukt, resultaat verder prima. Verder indien ik een ander niet Somfy product wil aansluiten accepteert Yahoma allleen het Zigbee protocol. Bij volgende updates komen er dan protocollen bij, zoals Tuya ?? Frits Beckers 9-7-2023

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com