Brel

Producten 1-16 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brel afstandsbedieningen en ontvangers

Om uw rolluik of screens te bedienen met een afstandsbediening, heeft u een afstandsbediening nodig en een ontvanger die gekoppeld is aan de buismotor in het rolluik of screen.

Deze zullen aan elkaar gekoppeld worden bij de installatie. Het is mogelijk om meerdere buismotoren te bedienen met één afstandsbediening; het is ook mogelijk om een buismotor te koppelen aan meerdere afstandsbedieningen.

RolluikOnderdeel.nl levert losse afstandsbedieningen (één- of meerkanaals, met of zonder timer, bi-directioneel of mono-directioneel) en ontvangers om uw reeds geïnstalleerde rolluikmotor afstandsbediend te maken.

Om het u nog makkelijker te maken, leveren wij ook sets van twee afstandsbedieningen met een ontvanger.

Bi-directioneel / mono-directioneel - wat betekent dat?

Bi-directioneel betekent tweerichtingsverkeer, mono-directioneel betekent eenrichtingsverkeer.

In de toepassing van buismotoren voor rolluiken en screens houdt het verband met de communicatie tussen afstandsbediening en ontvanger: bij een bi-directioneel systeem kan de buismotor een signaal teruggeven aan de afstandsbediening, bijvoorbeeld over de status van het rolluik (open, dicht, ergens ertussen).

Bi-directionele afstandsbedieningen - welke zijn dat?

Bi-directionele afstandsbedieningen zijn herkenbaar aan de letters DD in de naam. Mono-directionele afstandsbedieningen (zenders) hebben de letters DC in de typenaam.

Bi-directionele buismotoren - hoe weet ik welke dat zijn?

Bi-directionele buismotoren voor rolluiken en screens zijn herkenbaar aan de beginletter B (BLE, BR, etc); mono-directionele radio buismotoren beginnen met de letter M (MR, ME, etc).

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com