Rolluik ophangveren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk hier ons aanbod aan rolluik ophangveren

 

Rolluik ophangveren kopen?

Ophangveren van een rolluik moeten altijd dezelfde lengte maat hebben. Indien één van uw rolluik ophangveren is gebroken, raden wij u aan om alle veren te vervangen. In ons assortiment verkopen wij verschillende soorten rolluik ophangveren, deze worden hieronder uitgelegd:

  • Standaard rolluik ophangveer van staal, deze wordt het meeste gebruikt en is bovendien de goedkoopste
  • Standaard rolluik ophangveer van staal omlijst met een coating. De coating beschermd de ophangveer waardoor deze minder snel beschadigd en minder geluid maakt.
  • Anti-optilveer, deze zorgt ervoor dat de obstakeldetectiefunctie van bijvoorbeeld Somfy ilmo en Somfy oximo motoren kan werken waardoor het rolluik niet omhoog is te tillen.

Let bij de anti-optilveer op dat de preciese afstelling van uw motor noodzakelijk is, of een motor die zelf de afstellingen inregelt zoals de Somfy ilmo of oximo. De rol zal iets groter oprollen vergeleken met de situatie met standaard ophangveren. Vergis u bij het vervangen van de standaard ophangveren naar starre verbindingen ervan dat de rol met lamellen in opgerolde toestand nog in uw kast past. Er dient daarom boven en onder minimaal 1 cm ruimte te zijn als u standaard veren wil vervangen door deze starre verbindingen.

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com