verzendkosten en retouren

VERZENDKOSTEN

Verzendingen binnen Nederland

Voor zendingen binnen Nederland berekenen wij € 4.95 verzendkosten. Zendingen boven € 100,00 worden gratis verzonden. Wij verzenden via postNL

Lengtemateriaal, zoals assen en geleiders, kunnen niet per postNL worden verzonden. De kosten bedragen binnen Nederland -muv Wadden- € 50,=

Verzendingen buiten Nederland

Voor België, Duitsland Luxemburg berekenen wij € 9.95 verzendkosten. Wij verzenden klimaat neutraal via postNL -EPS.

Lengtemateriaal, zoals assen en geleiders worden beleverd in Belgisch Vlaanderen voor € 60,=. Andere landen kunnen we niet beleveren.

RETOUREN

  1. De afnemer heeft het recht door Rolluikonderdeel.nl geleverde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking, voorzien van (een kopie van) de betreffende factuur en het volledig ingevulde RETOURFORMULIER>>> . De verzendkosten van de retourzending alsmede de risico's van het verzenden zijn daarbij voor de koper.
  2. Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Rolluikonderdeel.nl het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.
  3. Wanneer de door Rolluikonderdeel.nl afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 werkdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Van het retourrecht zijn uitgesloten:

  1. maatwerk, zoals geleiders, assen, koord, band
  2. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn en tot stand zijn gekomen overeenkomstig specificaties van koper.
  3. Artikelen specifiek voor klant ingekocht en niet zijnde regulier assortiment.

rolluikonderdeel.nl

Voor al uw rolluikonderdelen online.

Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel.

Somfy afstandsbediening
Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel, Control system en Somfy.

Rolluikonderdelen
Schakelaars voor rolluiken, tijdschakelaars en rolluik afstandsbedieningen zijn uit voorraad leverbaar. Evenals optrekband, zijkappen, inlooptrechters, etcetera..

Alles voor uw hand bediende rolluik of elektrisch bediend rolluik,
Van rolluikmotoren tot bandopwinders, Van geleiders tot rolluikband, u vindt het op rolluikonderdeel.nl, uw betrouwbare rolluikonderdelen winkel met meer dan 2500 positieve klantrecensies.

Tip: Bekijk ook eens Zonweringmotor.nl voor al je zonwering oplossingen
Copyright © 2019 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com