Externe ontvanger easywave

€ 99,00
Niet op voorraad
SKU
138

Daarom Rolluikonderdeel.nl

  • Uitgebreid assortiment kwaliteits onderdelen
  • De laagste prijzen
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • Klanten beoordelen ons met een 9.4
  • Levering in België en Nederland
  • Snelle levering 

Externe ontvanger afstandsbediening

EXTERNE ONTVANGER AFSTANDSBEDIENING
Geschikt voor de Easywave handzenders

Te plaatsen tussen stroomaanvoer en rolluik / roldeur
Maakt elektrische bediening op afstand bedienbaar.

Easywave ELE 1414
868.3 MHz

Eenvoudig programmeerbaar.

Voor alle functies: zie dehandleiding>>

Easywave RF technologie

Het Easywave systeem is gebaseerd op de nieuwste RF-technologie, die werkt op de frequentie 868 MHz. Deze frequentie waarborgt een storingsvrij gebruik en zorgt ervoor dat de radiogolven steeds hun doel bereiken. De storingsvrije frequentie 868-MHz staat borg voor betrouwbaarheid en comfort, zelfs door wanden.
De flexibiliteit van dit systeem biedt u tevens meer vrijheid bij het plaatsen van de wandzenders: u hoeft geen extra kabels meer te leggen. Door gebruik te maken van het Easywave-RF systeem heeft U geen bekabeling nodig tussen de zenders en de ontvangers. Hierdoor is het uitermate geschikt voor renovaties, uitbreiding van bestaande installaties of plaatsing in installaties waarbij bekabeling overbodig of zelfs onmogelijk is.

De overdracht gebeurt door radiogolven op de frequentie 868.3 MHz. Deze frequentie valt in de frequentieband 868.0 tot 868.6 MHz die voorbehouden is voor niet –specifieke toepassingen op korte afstand ( non-specific short range devices).

Door gebruik te maken van de frequentieband 868.0 MHz tot 868.6 MHz is de zendtijd begrensd. Op deze frequentie zijn enkel producten toegelaten die niet continu uitzenden (1% per uur= 36 sec.) waardoor de kans op storing minimaal is.

De Easywave zender wordt gevoed door een batterij. De levensduur van deze batterij bedraagt ongeveer 3 jaar bij 5 bedieningen per dag.

Toestellen met afstandsbediening zoals TV, Video en audio worden niet gestoord door Easywave zenders. De Easywave zenders hoeven niet gericht te worden naar de ontvangers. De reikwijdte binnenshuis bedraagt ca. 30 m. In open ruimte worden reikwijdtes van 100 m bereikt. Het zendbereik is sterk afhankelijk van de in de woning gebruikte materialen.

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com