Handbediening

 • Band-bediening

  Bandopwinder rolluik kopen

  Veel rolluiken worden handmatig bediend met een band en bandopwinder, in onze webshop vind je bandopwinders en banden in verschillende kleuren en maten. Onze Selve-bandopwinders zijn verkrijgbaar in wit en bruin, deze zijn geschikt voor rolluiken van 2, 3 en 4 m hoog. Al onze bandopwinders zijn voorzien van een voorgespannen veer waardoor vervanging zeer eenvoudig is.

  In ons assortiment voeren wij bandopwinders al vanaf €7,49. Ook de bijbehorende optrekbanden bestelt u bij Rolluikonderdeel.nl al vanaf €1 per meter band. Wilt u gelijk heel de bandopwinder met band vervangen dan zijn deze ook in een set verkrijgbaar? Deze sets verkopen wij vanaf €9,99. Door de jaren heen kan het gebeuren dat uw rolluikband of opwinder verslijt. U hoeft dan niet de gehele rolluik te vervangen, alleen de rolluikband of bandopwinder vervangen is dan voldoende.

  Rolluik-band

  Standaard worden de bandopwinders niet met rolluikband verkocht. Deze dien je of als set te kopen of je dient de rolluikband los erbij te kopen. De optrekband is leverbaar in diverse lengtes en kleuren. De lengte voor het benodigd rolluik band is ongeveer rolluikhoogte x 2 + 1m. Bij een rolluik met bandvertrager is het benodigde bandlengte ongeveer 4x hoogte van het rolluik.

  Nederlandstalige en begrijpelijke handleiding wordt gratis meegeleverd.


  Bekijken
 • Koord-bediening

  Koord, koord-opwinders en doorvoer-geleiders, voor rolluiken die bediend worden met koord. Diverse oplossingen treft u hiervoor in ons assortiment.


  Bekijken

Producten 1-16 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bandopwinder SELVE design
  Bandopwinder Selve design in de kleur wit
  € 8,99
  show rating
  Op voorraad

Producten 1-16 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedient u het rolluik met de hand, dan bieden wij oplossingen voor
band ( plat, 14mm)  en koord ( rond, 4 a 5 mm )

 

 

 
Tip: Bekijk ook eens Zonweringmotor.nl voor al je zonwering oplossingen
Copyright © 2019 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com