Verzenden & Retourneren

 

VERZENDEN 

ONDERDELEN die met de post verzonden kunnen worden - dus niet lengte materialen- Voor zendingen binnen Nederland vragen wij € 4,95 als bijdrage in de verzendkosten. Zendingen boven € 100,- worden gratis verzonden. Wij verzenden klimaatneutraal via postNL. Voor België berekenen wij € 9,95 verzendkosten. Wij verzenden via postNL/TNT/EPS.

ROLLUIKEN, SCREENS en lengtemateriaal, zoals assen, lamellen, hoekprofielen en geleiders, kunnen niet per post worden verzonden. Deze vervoeren we met XXL pakket of met eigen vervoer. De kosten bedragen binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) € 55,-  . Belgisch Vlaanderen voor € 70,- Kijk op de pagina levertijden>>> voor meer informatie. LENGTES BOVEN 4 METER kunnen wij niet vervoeren.

AFHALEN

Afhalen van uw bestelling van onderdelen die met de post verzonden kunnen worden is helaas niet mogelijk. Wij hebben geen winkel. Op ons industrieterrein is een winkel niet toegestaan
ROLLUIKEN, SCREENS en lengtemateriaal, zoals assen, lamellen, hoekprofielen en geleiders, kunnen worden afgehaald. Als deze klaarliggen om af te halen ontvangt u bericht. Afhalen kan op afspraak op werkdagen tijdens kantooruren.

RETOUREN

ONDERDELEN - U heeft het recht om geleverde onderdelen binnen 14 werkdagen na ontvangst in nieuwstaat te retourneren in de originele en onbeschadigde verpakking, voorzien van (een kopie van) de betreffende factuur en het volledig ingevulde RETOURFORMULIER>>> .

De verzendkosten van de retourzending alsmede de risico's van het verzenden zijn daarbij voor de koper. 

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Rolluikonderdeel.nl het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Wanneer de door Rolluikonderdeel.nl afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 werkdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Van het retourrecht zijn uitgesloten:

  • Maatwerk, zoals rolluiken, screens, geleiders, lamellen, hoekprofielen, assen, koord, band, borstel, rubber.
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn en tot stand zijn gekomen overeenkomstig specificaties van koper.
  • Artikelen specifiek voor klant ingekocht en niet zijnde regulier assortiment.

Mierlo - 13-2-2024

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com